0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

0

NESALDUS PYRAGAS SU „NaTurek ISLOS“ SŪRIU, ŠPARAGAIS IR LAŠIŠA

 
Ingredientai:
 
Pagrindui:
1 ½ stiklinės (210 g) miltų
1 arb. š. druskos
1 arb. š. džiovintų itališkų žolelių
1 valg. š. (20 g) cukraus
115 g šalto sviesto
2-3 valg. š. šalto vandens
 
Įdarui:
1 valg. š. alyvuogių aliejaus
1 vidutinio dydžio svogūno
2 skiltelių česnako
200 g šaltai rūkytos lašišos
100 g „NaTurek ISLOS“ sūrio
3 kiaušinių
¾ stiklinės (190 ml) riebios grietinėlės
žiupsnio druskos
žiupsnio grūstų juodųjų pipirų
ryšelio šviežių krapų
100-150 g šparagų
 
Patiekti:
spalvotų pomidoriukų
šaltai rūkytos lašišos gabalėlių
„NaTurek ISLOS“ sūrio
citrinos gabalėlių
 
Gaminimas:
 
Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite miltus, druską, žoleles ir cukrų. Suberkite kubeliais supjaustytą sviestą ir trinkite tarp pirštų, kol neliks sausų miltų ir gausite trupinius. Įpilkite labai šalto vandens ir išminkykite minkštą tešlą. Paruošta tešla išklokite 25 cm skersmens kepimo formos dugną ir sieneles. Subadykite tešlą šakute ir palaikykite šaldytuve apie 30 minučių. Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros.
Paruoškite įdarą. Įkaitintoje keptuvėje šlakelyje aliejaus pakepinkite smulkintus svogūnus, kol suminkštės. Suberkite kapotus česnakus ir dar šiek tiek pakepinkite. Tolygiai suberkite ant tešlos pagrindo. Ant viršaus paskleiskite lašišos gabalėlius, trupintą sūrį. Kiaušinius išplakite su grietinėle, druska, pipirais ir smulkintais krapais. Supilkite į tešlos krepšelį ant lašišos. Ant viršaus išdėliokite šparagus. Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 60 minučių, kol įdaras sutvirtės ir pyragas bus iškepęs. Jei viršus ima skrusti per greitai, uždenkite pyragą lakštu folijos ir kepkite toliau.
Patiekite dar šiltą su pomidorais, lašišos gabalėliais, trupintu sūriu. Skanaus!
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti