0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

MAKARONAI SU KREMINIU "CHAVROUX" OŽKŲ SŪRIO IR POMIDORŲ PADAŽU

 

 

Ingredientai:

140 g mėgstamų makaronų
Šlakelio alyvuogių aliejaus
2 skiltelių česnako
1/2 a.š. džiovinto raudonėlio
1/2 a.š. džiovinto baziliko
200 g pomidorų tyrės arba trintų konservuotų pomidorų be odelių
Druskos, pipirų
100 g Chavroux ožkų sūrio
Šviežio baziliko lapelių | Patiekimui
Tarkuoto parmezano sūrio | Patiekimui
 
Gaminimas:
Išverdame makaronus gausiai pasūdytame vandenyje. Atidedame 50 ml vandens nuo išvirusių makaronų. Į įkaitintą keptuvę pilame šlakelį aliejaus, įtarkuojame česnaką, beriame raudonėlį ir baziliką, kepiname apie minutę. Į keptuvę pilame pomidorų tyrę, vandenį nuo makaronų, beriame druskos ir pipirų, troškiname ant vidutinės ugnies apie 8 minutes, kol padažas kiek sutirštėja, tuomet į padažą įmaišome ožkų sūrį. Į keptuvę su padažu sudedame makaronus, viską išmaišome.
Patiekiame su šviežio baziliko lapeliais ir tarkuotu parmezano sūriu. 
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti