MAKARONAI SU KREMINIU "CHAVROUX" OŽKŲ SŪRIO IR POMIDORŲ PADAŽU |
← |
Ingredientai:
140 g mėgstamų makaronų
Šlakelio alyvuogių aliejaus
2 skiltelių česnako
1/2 a.š. džiovinto raudonėlio
1/2 a.š. džiovinto baziliko
200 g pomidorų tyrės arba trintų konservuotų pomidorų be odelių
Druskos, pipirų
100 g Chavroux ožkų sūrio
Šviežio baziliko lapelių | Patiekimui
Tarkuoto parmezano sūrio | Patiekimui
Gaminimas:
Išverdame makaronus gausiai pasūdytame vandenyje. Atidedame 50 ml vandens nuo išvirusių makaronų. Į įkaitintą keptuvę pilame šlakelį aliejaus, įtarkuojame česnaką, beriame raudonėlį ir baziliką, kepiname apie minutę. Į keptuvę pilame pomidorų tyrę, vandenį nuo makaronų, beriame druskos ir pipirų, troškiname ant vidutinės ugnies apie 8 minutes, kol padažas kiek sutirštėja, tuomet į padažą įmaišome ožkų sūrį. Į keptuvę su padažu sudedame makaronus, viską išmaišome.
Patiekiame su šviežio baziliko lapeliais ir tarkuotu parmezano sūriu.
↑ | ← |