0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

0

Apkepėlė su pomidorais ir "Chavroux“ ožkos pieno sūriu

 

 Ingredientai:

1 „Chavroux“ ožkos pieno sūrio;
200 vyšninių pomidoriukų;
100 g konservuotų smulkintų pomidorų;
1 šalotinio svogūno (arba mėlynojo);
2 skiltelių česnako;
20 g šviežios kalendros;
3 kiaušinių;
½ kepalo itališkos arba prancūziškos duonos;
Alyvuogių aliejaus;
Druskos, pipirų.
 
Gaminimas:
Į įkaitintą keptuvę beriame kubeliais pjaustytą svogūną ir česnaką. Svogūnams suminkštėjus beriame į keturias dalis pjaustytus vyšninius pomidorus ir konservuotus pomidorus. Paskaniname druska ir pipirais. Troškinsime 5–6 minutes. Riekelėmis pjaustytą duoną apšlakstome alyvuogių aliejumi, apiberiame druska ir pipirais, ir dedame ant grotelių į orkaitę, įkaitintą iki 180 °C. Daržovėm baigiant troškintis, supilame jas į ugniai atsparų indą. Atsargiai įmušame kiaušinius ir dedame ožkos pieno sūrį. Dedame į orkaitę 8–10 min. Kiaušiniui iškepus ir sūriui apskrudus apibarstome kapotos kalendros lapais. 
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti