0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

0

„NaTurek Camembert“ sūrio užkandis su grybais ir špinatais

 

  Ingredientai:

1 „NaTurek“ Camembert sūrio kepimui su voveraitėmis;
150 g mėgstamų grybų (voveraitės, pievagrybiai, kreivabudės ar pan.;
1 šalotinio svogūno (arba mėlynojo);
50 g graikinių arba pekano riešutų;
½ kepalo itališkos arba prancūziškos duonos;
50 g špinatų lapų;
Voveraičių prieskoniai;
Alyvuogių aliejaus;
Druskos, pipirų.
 
 
Gaminimas:
Sūrį išpakuojame ir dedame ant kepimo popieriaus. Užpilame šiek tiek aliejaus ir gausiai apibarstome voveraičių prieskoniais. Kepame 180 °C 7–8 min. Duoną supjaustome riekelėmis ir paskrudiname keptuvėje.
Pasiruošiame garnyrą: keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame plonais griežinėliais pjaustytą svogūną. Kai jis apkepa sudedame pusžiedžiu pjaustytus grybus, pagardiname prieskoniais ir pakepame dar porą minučių. Baigiant kepti suberiame stambiai smulkintus riešutus. Išjungiame kaitlentę ir suberiame špinatus.
Į lėkštę dedame dalį garnyro, ant jo dedame pelėsinį sūrį ir viršų užklojame likusiu garnyru. Šalia lėkštėje patiekiame apskrudintą duoną. 
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti