0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

SALOTOS SU MOLIŪGAIS, CAMEMBERT SŪRIU IR MOLIŪGŲ SĖKLOMIS

 

Ingredientai:

400 g moliūgo,
150 g „NaTurek Camembert“ sūrio,
1 didelis raudonas svogūnas,
50 g balto vyno acto,
50 g cukraus,
50 g vandens,
40 g moliūgo sėklų,
50 g medaus,
Druska, pipirai,
Aliejus kepimui.
 
Gaminimas:
 
Puode užverdame cukrų, actą ir vandenį. Šiuo verdančiu marinatu užpilame pusžiedžiais pjaustytus svogūnus. Kai viskas atvėsta išimame svogūnus, o marinatą sumaišome su medumi, pagardiname druska ir pipirais.
Moliūgą supjaustome griežinėliais ir apkepiname keptuvėje iš abiejų pusių. Kepimo pabaigoje sudedame moliūgų sėklas, pagardiname druska bei pipirais ir dedame į lėkštę. Švarioje keptuvėje apkepiname sūrio gabalėlius ir uždedame juos ant moliūgo. Ant sūrio klojame svogūnus ir pagardiname medaus bei marinato padažu.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti