SALOTOS SU MOLIŪGAIS, CAMEMBERT SŪRIU IR MOLIŪGŲ SĖKLOMIS |
← |
Ingredientai:
400 g moliūgo,
150 g „NaTurek Camembert“ sūrio,
1 didelis raudonas svogūnas,
50 g balto vyno acto,
50 g cukraus,
50 g vandens,
40 g moliūgo sėklų,
50 g medaus,
Druska, pipirai,
Aliejus kepimui.
Gaminimas:
Puode užverdame cukrų, actą ir vandenį. Šiuo verdančiu marinatu užpilame pusžiedžiais pjaustytus svogūnus. Kai viskas atvėsta išimame svogūnus, o marinatą sumaišome su medumi, pagardiname druska ir pipirais.
Moliūgą supjaustome griežinėliais ir apkepiname keptuvėje iš abiejų pusių. Kepimo pabaigoje sudedame moliūgų sėklas, pagardiname druska bei pipirais ir dedame į lėkštę. Švarioje keptuvėje apkepiname sūrio gabalėlius ir uždedame juos ant moliūgo. Ant sūrio klojame svogūnus ir pagardiname medaus bei marinato padažu.
↑ | ← |