OŽKŲ PIENO SŪRIO IR MASCARPONĖS DESERTAS |
← |
Ingredientai:
180 g „Chavroux“ sūrio su figomis,
120 g mascarponės sūrio,
200 g grietinėlės,
120 g cukraus,
200 g obuolių džemo,
50 g citrinų sulčių,
15 g želatinos,
Figos,
100 g braškių uogienės.
Gaminimas:
Ožkų pieno sūrį, mascarponę, grietinėlę ir cukrų išplakame iki grietinės konsistencijos. Obuolių džemą, citrinų sultis ir želatiną sudedame į metalinį dubenį, jį įstatome į puodą su vandeniu ir kaitiname, kol želatina ištirpsta. Atvėsiname masę iki kambario temperatūros. Sujungiame abi mases lengvai maišydami ir supilame į formeles. Dedame į šaldytuvą. Kai desertas sustingsta, išimame iš formelių ir pagardiname braškių uogiene bei papuošiame figomis.
↑ | ← |