0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

OŽKŲ PIENO SŪRIO IR MASCARPONĖS DESERTAS

 

 Ingredientai:

180 g „Chavroux“ sūrio su figomis,
120 g mascarponės sūrio,
200 g grietinėlės,
120 g cukraus,
200 g obuolių džemo,
50 g citrinų sulčių,
15 g želatinos,
Figos,
100 g braškių uogienės.
 
Gaminimas:
 
Ožkų pieno sūrį, mascarponę, grietinėlę ir cukrų išplakame iki grietinės konsistencijos. Obuolių džemą, citrinų sultis ir želatiną sudedame į metalinį dubenį, jį įstatome į puodą su vandeniu ir kaitiname, kol želatina ištirpsta. Atvėsiname masę iki kambario temperatūros. Sujungiame abi mases lengvai maišydami ir supilame į formeles. Dedame į šaldytuvą. Kai desertas sustingsta, išimame iš formelių ir pagardiname braškių uogiene bei papuošiame figomis.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti