0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

0

Panakota su figomis ir pistacijomis

 

Ingredientai:

200 ml 35% grietinėlės,
200 ml 10% grietinėlės,
2 v. š. cukraus,
4 želatinos lakštai,
Pusės apelsino žievelė (smulkiai sutarkuota),
300 g „Chavroux“ ožkos sūrio su figomis (kambario temperatūros),
2-3 figos (pjaustytos plonais griežinėliais),
100 g pistacijų (stambiai supjaustytų/skaldytų),
6 a. š. medaus.
 
Gaminimas:
 
Želatinos lakštus užmerkiame šaltame vandenyje keletui minučių.
Į puodą supilame grietinėlę, beriame cukrų bei tarkuotą apelsino žievelę ir maišydami kaitiname, kol cukrus ištirpsta.
Kai želatinos lakštai išbrinksta, juos rankomis „išgręžiame“, dedame į karštą grietinėlę ir maišome, kol želatina ištirpsta. Tuomet į puodą dedame ožkos pieno sūrį ir maišome iki kol masė tampa vientisa.
Vandeniu sudrėkiname formeles, pilame grietinėlės ir sūrio masę bei dedame į šaldytuvą bent kelioms valandoms.

Prieš patiekiant papuošiame Panakotą figų griežinėliais bei skaldytomis pistacijomis, apliejame medumi.

 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti