Apkepas su voveraitėmis ir „NaTurek Islos“ sūriu |
← |
Ingredientai:
1 pakelis „NaTurek Islos“ sūrio,
6 kiaušiniai,
6 v. š. pieno,
300 g voveraičių,
1 didelis svogūnas,
Druska, pipirai (pagal skonį),
Aliejus (kepimui),
Žalumynai ar kitos mėgstamos daržovės (papuošimui).
Gaminimas:
1. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepiname svogūną, tuomet sudedame voveraites ir kepame, kol grybai bus pilnai iškepę.
2. Dubenyje išplakame kiaušinius su pienu ir įberiame šiek tiek druskos bei pipirų.
3. Į išplaktus kiaušinius sudedame iškepusias voveraites su svogūnu, gabaliukais supjaustą „NaTurek Islos“ sūrį ir viską gerai išmaišome.
4. Į kepimo indą supilame masę ir dedame į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, ir kepame apie 30 min.
5. Iškepus papuošiame petražolėmis ir vyšniniu pomidoru (nebūtinai!).
↑ | ← |