Koldūnų Caserrole arba troškinys kitaip |
← |
Ingredientai:
500 g koldūnų,
100 g „Saint Agur“ mėlynojo pelėsio sūrio,
400 ml 35% plaktos grietinėlės,
100 ml vandens,
400 g šaldytų grybų mišinio,
1 šaukštelio šviežių čiobrelių,
Žiupsnelis druskos, juodųjų pipirų
Sviestas (kepimo indui sutepti).
Gaminimas:
Ant sviestu ištepto kepimo indo dugno paskleiskite koldūnus. Atšildykite grybus, išspauskite skysčio perteklių ir supjaustykite juos mažesniais (geriausia susmulkinti smulkintuvu). Puode sumaišykite plaktą grietinėlę su vandeniu ir užvirkite. Sudėkite pjaustytą sūrį, grybus ir čiobrelius, pagardinkite druska ir pipirais. Kaitinkite ant silpnos ugnies, kol sūris plaktoje grietinėlėje beveik ištirps (gali likti mažų gabalėlių). Supilkite sūrio padažą ant koldūnų. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 200 °C temperatūroje 30 minučių.
↑ | ← |