Traškūs bulviniai blyneliai su kreminiu „Tartare“ tepamu sūriu, lašiša ir pomidorais |
← |
Ingredientai:
4 vid. dydžio bulvės,
1 svogūnas,
1 kiaušinis,
1/2 a. š. druskos,
1/4 a. š. pipirų,
Aliejus kepimui.
Puošimui:
„Tartare Classic“ sūris su žolelėmis,
„Tartare Classic“ sūris su lašiša;
Rūkyta lašiša,
Vyšniniai ar kitos rūšies maži pomidorai,
Daigai,
Česnakų laiškai.
Gaminimas:
Sutarkuojame bulves ir svogūnus atskirai, pilnai nusunkiame. Suberiame nusėdusį krakmolą, maišome su kiaušiniu, druska, pipirais. Formuojame blynelius ir kepame keptuvėje gerai įkaitinus aliejų, maždaug po 5 minutes iš abiejų pusių. Bekepant spaudžiame blynelius mentele, kad jie suplonėtų ir geriau iškeptų.
Iškepusius blynelius dedame ant grotelių, apiberiame druska. Tepame “Tartare” kremą, klojame lašišą, dedame pomidorus, puošiame žalumynais.
↑ | ← |