Keptas Camembert tešlos anklodėje su nektarinais, česnakais ir čiobreliais |
← |
Ingredientai:
2 porcijoms:⠀
,,NaTurek Camembert” sūris,⠀
1 sluoksniuotos tešlos lakštas (atšildytas),
6 česnako skiltelės,⠀
gabalėlis raudonojo svogūno,⠀
saujelė šviežių čiobrelių,⠀
2 nektarinai,⠀
2 šaukštai rudojo nerafinuoto cukraus arba medaus,⠀
pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus + druskos.⠀
Gaminimas:
Nektarinus supjaustome griežinėliais, juos išdėliojame ant skardos kartu su čiobreliais, 3 česnako skiltelėmis ir ruduoju cukrumi. Nektarinus kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje (pasirenkame rėžimą su ventiliatoriumi). Supjaustome likusias 3 česnako skilteles, išdėliojame jas ant sūrio, pasūdome jūros druska ir apšlakstome alyvuogių aliejumi, įvyniojame į tešlą. Tešlos viršų taip pat šiek tiek įtriname aliejumi. Sūrį tešloje dedame ant kepimo skardos ir šauname į orkaitę kartu su nektarinais, kepame 25 minutes. Iškepusį užkandį apliejame nektarinais, papuošiame raudonuoju svogūnu (pjaustytu pusžiedžiais) ir nedelsdami patiekiame.
↑ | ← |