0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

0

Keptas Camembert tešlos anklodėje su nektarinais, česnakais ir čiobreliais

 

Ingredientai:

2 porcijoms:⠀
,,NaTurek Camembert” sūris,⠀
1 sluoksniuotos tešlos lakštas (atšildytas),
6 česnako skiltelės,⠀
gabalėlis raudonojo svogūno,⠀
saujelė šviežių čiobrelių,⠀
2 nektarinai,⠀
2 šaukštai rudojo nerafinuoto cukraus arba medaus,⠀
pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus + druskos.⠀
 
Gaminimas:
 
Nektarinus supjaustome griežinėliais, juos išdėliojame ant skardos kartu su čiobreliais, 3 česnako skiltelėmis ir ruduoju cukrumi. Nektarinus kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje (pasirenkame rėžimą su ventiliatoriumi). Supjaustome likusias 3 česnako skilteles, išdėliojame jas ant sūrio, pasūdome jūros druska ir apšlakstome alyvuogių aliejumi, įvyniojame į tešlą. Tešlos viršų taip pat šiek tiek įtriname aliejumi. Sūrį tešloje dedame ant kepimo skardos ir šauname į orkaitę kartu su nektarinais, kepame 25 minutes. Iškepusį užkandį apliejame nektarinais, papuošiame raudonuoju svogūnu (pjaustytu pusžiedžiais) ir nedelsdami patiekiame.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti