0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

Keptas persimonas su „Chavroux“

 

Ingredientai:

1 persimonas,
50 g „Chavroux“ ožkų pieno sūrio,
30 g graikinių riešutų,
2 a. š. medaus.
 
Gaminimas:
 
Persimoną perpjauname pusiau ir išskobiame dalį vidaus.
Ožkų pieno sūrį sumaišome su kapotais graikiniais riešutais (pasiliekame šiek tiek smulkintų riešutų papuošimui).
Į išskobtą persimono puselę dedame po šaukštą sūrio įdaro, viršų apibarstome likusiais riešutais ir apliejame šaukšteliu skysto medaus.
Kepame iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min., kol persimonas suminkštės. Jei persimonas didelis ir nelabai prinokęs, kepti reikia ilgiau.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti