Bandelės su NaTurek Camembert |
← |
Ingredientai:
250 g pieno (naudojau kokosų),
100 g varškės,
40 g sviesto,
100 g šviesių miltų,
90 g viso grūdo miltų,
80 g kukurūzų miltų,
1/2 a. š. druskos,
1 a. š. sodos,
100 g „NaTurek Na Cieplo“ sūrio (plonai supjaustyto),
100 g tarkuoto fermentinio sūrio,
50 g tarkuoto kietojo sūrio,
Pomidorų padažas.
Gaminimas:
1. Dubenyje sumaišome sviestą su varške ir pienu.
2. Kitame dubenyje sumaišome miltus su druska ir soda.
3. Sujungiame skystus ir šlapius ingredientus ir užmaišome minkštą prie rankų nelimpančią tešlą.
4. Stalą apibarstome miltais (naudojau kukurūzų) ir iškočiojame tešlą (7-8 mm).
5. Aptepame pomidorų padažu, klojame pelėsinį sūrį, barstome kietąjį bei fermentinį sūrius ir susukame, kad gautųsi ritinio forma.
6. Vyniotinį supjaustome 3-5 cm gabaliukais ir dedame ant kepimo popieriumi išklotos formos.
7. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių.
8. Bandeles kepame 25-30 minučių.
↑ | ← |