0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

0

Grissini su lašišos užtepėle

 

Ingredientai:

Tešlai:
250 g kvietinių miltų (+ stalui pabarstyti),
160 ml šilto vandens,
1 a. š. sausų mielių,
½ a.š. šaukštelio druskos
¼ a. š. džiovintų česnako miltelių,
pagal poreikį juodgrūdžių sėklos (pabarstymui).

Užtepui:
200 g rūkytos lašišos filė,
150 g „Tartare Classic“ su žalumynais
80 g natūralaus jogurto.

Gaminimas:

Miltus sumaišome su mielėmis ir druska. Pilame šiltą vandenį ir užmaišome tešlą. Paliekame 1 val. šiltai.
Stalą apibarstome miltais ir juodgrūdžių sėklomis. Atgnybiame tešlos gabaliuką (15-20 g), apviliojame miltų ir juodgrūdžių mišinyje ir tarp delnų iškočiojame virvelę (virveles galima daryti ir ant stalo).
Lazdeles dedame ant popieriumi išklotos skardos.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.
Užtepui į smulkintuvo indą dedame lašišą, tepamą varškės sūrį ir jogurtą. Sutriname iki vientisos masės.

 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti