Pikantiškos bandelės su sūriu |
← |
Ingredientai (24 vnt.):
360 g miltų,
100 g pelėsinio sūrio „NaTurek Brie“,
100 g fermentinio sūrio,
250-400 ml kefyro,
100 g sviesto,
2 a. š. cukraus,
3/4 a. š. druskos,
2,5 a. š. kepimo miltelių,
3/4 a. š. sodos.
Gaminimas:
1. Pelėsinį sūrį sutrupiname, o fermentinį sutarkuojame smulkia tarka.
2. Į dubenį beriame miltus, kepimo, miltelius, sodą, druską ir permaišome.
3. Į miltų mišinį įtriname mažais gabaliukais supjaustytą sviestą.
4. Beriame sūrį į dubenį su miltais ir permaišome.
5. Po truputį pilame kefyrą (iš pradžių užteks 250 ml) ir užmaišome tirštą tešlą.
6. Šaukštu dedame tešlą ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
7. Bandeles kepame iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min.
2. Į dubenį beriame miltus, kepimo, miltelius, sodą, druską ir permaišome.
3. Į miltų mišinį įtriname mažais gabaliukais supjaustytą sviestą.
4. Beriame sūrį į dubenį su miltais ir permaišome.
5. Po truputį pilame kefyrą (iš pradžių užteks 250 ml) ir užmaišome tirštą tešlą.
6. Šaukštu dedame tešlą ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
7. Bandeles kepame iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min.
↑ | ← |