KRUASANAI |
← |
Ingredientai:
Pirmai variacijai:
„NaTurek Brie“ sūris,
Kruasanai,
„Prosciutto“ kumpis,
Braškės,
Balzaminė glazūra.
Antrai variacijai:
„NaTurek Kozi“ arba „Chavroux“ ožkų pieno sūris,
Kruasanai,
Meduje karamelizuotos kriaušės,
Skrudinti graikiniai riešutai,
Šlakelis skysto medus.
Gaminimas:
Ant išilgai perpjauto kruasano dedame kelis griežinėlius baltojo pelėsio sūrio, kelias juosteles Prosciutto kumpio bei smulkintas braškes. Viską apšlakstome lašeliu balzaminės glazūros, kuri suteikia subtilaus saldumo.
Kriaušes supjaustome griežinėliais, keptuvėje jas karamelizuojame su pora šaukštelių medaus. Ant perpjauto kruasano dedame kriaušes, trupiname ožkos sūrį, barstome skrudintus graikinius riešutus bei papildomai apšlakstome lašeliu medaus.
↑ | ← |