0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

0

Ar pelėsiai kenksmingi?

 

Mūsų sūrių gamyboje naudojami aukštos kokybės Penicillium candidum rūšies pelėsiai, jų pridedama pieno brandinimo laikotarpiu.
Būtent dėl šių pelėsių ant sūrio susidaro būdinga švelni aksominė žievelė, puikiai pagerinanti sūrio skonį. Be abejo, šie pelėsiai visiškai nekenkia žmonių sveikatai.

 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti