0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

0

Įdarytos datulės

 
Ingredientai:
 
6 datulės,
100 g „Saint Agur“,
1 šaukštas „Chavroux“,
1 česnako skiltelė,
1 apelsinas,
50 ml romo,
Šaukštas nutarkuotų apelsino žievelių.
 
Gaminimas:
 
Apelsiną nuplauname, nutarkuojame jo žievelę, o iš vaisiaus išspaudžiame sultis. Apelsino sultis ir žieveles sumaišome su romu. Datules labai gerai nuplauname ir valandai pamerkiame į apelsinų sulčių ir romo mišinį. „NaTurek Kozi“ sumaišome su išspausto česnako skiltele. „Saint Agur“ supjaustome. Nusausiname datules ir dedame į vidų šiek tiek „Chavroux“ su česnaku ir ant viršaus „Saint Agur“. Prieš tiekiant į stalą atšaldome, puošiame rozmarino lapeliais.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti