0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

Cinamono putėsiai su vyšniomis ir romu

 
Ingredientai:
 
450 g sūrio „Chavroux“,
60 g cukraus pudros,
20 g vanilinio cukraus,
100 g sviesto,
Vyšnios,
30 g romo,
15 g cinamono,
 
Gaminimas:
 
Sūrį „Chavroux“ sumaišyti su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi ir cinamonu, pabaigoje pridėti sviesto. Vyšnias su romu neužverdant pakaitinti ant nedidelės ugnies, kad susidarytų tirštas padažas. Atvėsintu vyšnių ir romo padažu užpilti paruoštus cinamono putėsius. Papuošti šviežiomis mėtomis ir vamzdeliais. Tikra puota gomuriui!
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti