KEPTAS „NATUREK BRIE“ SU MĖLYNĖMIS |
← |
Ingredientai:
„NaTurek Brie“ baltasis pelėsinis sūris – 3 vnt.,
Kiaušinis – 1 vnt.,
Miltai – 100 g,
Panko džiūvėsėliai – 100 g,
Mėlynės – 100 g,
Mėlynių džemas – 100 g,
Obuolių šerbetas – 100 g,
Aliejus kepimui.
Gaminimas:
Sūrį supjaustome stambiais gabalėliais, apvoliojame miltuose, tuomet kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir dedame į gruzdintuve įkaitintą aliejų. Kai sūris gražiai apskrus, dedame jį ant popieriaus, kad nutekėtų riebalai. Į dubenėlius dedame mėlynių džemą, obuolių šerbetą ir keptą sūrį. Papuošiame mėlynėmis bei žalumynais.
↑ | ← |