0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

KEPTAS KAMAMBERAS SU RIEŠUTAIS IR SPANGUOLĖMIS

 
Įvertinimas
Ingredientai:
 
1 „Le Rustique Camembert“ sūris,
1-2 šaukštai kapoto šviežio čiobrelio,
30 g graikinių riešutų,
30 g džiovintų spanguolių,
2-3 šaukštai skysto medaus.
 
Gaminimas:
 
Susmulkinti riešutus. Skystą medų sumaišyti su čiobreliais, riešutais ir spanguolėmis. Dėti „Le Rustique Camembert“ sūrį į krepšelį, suformuotą iš aliuminio folijos, ant viršaus sukrauti riešutų, spanguolių ir medaus masę. Kepti 20 min., 180 °C temperatūroje. Skanauti karštą su krekeriais prie vyno.

 

 
smart foreash