0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

Keksiukai su „CHAVROUX“ ir špinatais

 

Ingredientai:

1 pakelis šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos,
1 indelis „Chavroux“ natūralaus skonio ožkų pieno sūrio,
2 skiltelės česnako,
Sauja špinatų,
1 kiaušinis,
Vyšniniai pomidorai,
Pesto padažas,
Džiovinti čiobreliai,
Šlakelis alyvuogių aliejaus,
Žalumynai (papuošimui).
 
Gaminimas:
 
Pasiruošiame pomidorus: juos nuplauname, perpjauname per pusę ir išdėliojame ant kepimo popieriumi išklotos skardos (minkštimu į viršų). Apšlakstome alyvuogių aliejumi, pagardiname trintu česnaku bei čiobreliais ir šauname į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Pomidorus kepame tol, kol gražiai apskrunda kraštai ir odelė tampa šiek tiek sausesnė.
Sluoksniuotą tešlą atšildome, supjaustome kvadratėliais ir jais išklojame keksiukų formelių dugną. Dubenyje sumaišome ožkų pieno sūrį su skiltele trinto česnako ir kiaušiniu. Špinatus nuplikome verdančiu vandeniu, susmulkiname ir įmaišome į sūrio masę. Į tešlos krepšelius dedame po šaukštą įdaro ir šauname į tą pačią orkaitę, kur kepa pomidorai. Kepame apie 20 minučių, kol tešla tampa švelniai auksinės spalvos.
Keksiukus dedame į lėkštę, papuošiame keptų pomidorų puselėmis (jas dar pagardiname Pesto padažu) bei žalumynais. 
 
smart foreash