0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

Užkeptas Camembert sūris su česnakinėmis lazdelėmis

 

Ingredientai:

Le Rustique“ Camembert sūrio (150-250 g),
1-2 skiltelių česnako,
Žiupsnelis šviežio ar džiovinto rozmarino,
Šiek tiek druskos ir pipirų,
Pora šaukštų alyvuogių aliejaus.


Gaminimas:
 
Sūrį išpakuojame ir dedame ant kepimo popieriaus. Plonomis juostelėmis supjaustome nuluptas česnako skilteles. Tuomet peilio galiuku sūryje padarome 10-15 skylučių į kurias susmaigstysime česnako juosteles. Taip pat į sūrį prismaigstome rozmarino šakelių, užpilame šiek tiek alyvuogių aliejaus ir beriame druskos, pipirų. Papildomai galima pridėti savo mėgstamų ingredientų (žolelių, džiovintų vaisių, riešutų ar medus). Sūrį tvirtai suvyniojame į kepimo popierių ir kepame 200 laipsnių orkaitėje 15 minučių. Patiekiame su orkaitėje skrudintais duonos gabalėliais, apšlakstytais alyvuogių aliejumi ir prieskoninėmis žolelėmis.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti