0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

Vasaros gaiva su NaTurek Blue

 
Ingredientai:
 
150 g braškių,
salotų lapai,
NaTurek Blue“ sūris su mėlynuoju pelėsiu,
sauja kepintų graikinių riešutų,
keli mėtų lapeliai,
kelios skrudintos šoninės juostelės (sutrupintos),
 
Padažui reikės:
50 g braškių,
šaukšto alyvuogių aliejaus,
šaukšto balzaminio acto,
šaukšto citrinų sulčių,
2-3 šaukštų šalto vandens,
žiupsnelio maltų juodųjų pipirų,
cukraus pagal skonį.
 
Gaminimas:
 
Braškes nuplaukite ir nuskabykite kotelius. Kiekvieną uogą perpjaukite pusiau. Sūrį supjaustykite kubeliais. Salotų lapus nuplaukite ir nusausinkite. Paruoškite padažą: visas sudedamąsias dalis suplakite plaktuvu iki vienalytės masės. Ant lėkštės išdėliokite salotų lapus, braškes, sūrį, graikinius riešutus, šoninę, mėtų lapelius ir apliekite padažu. Puiki atgaiva karštą vasaros dieną, tiks tiek pusryčiams, tiek lengvai vakarienei. Skanaus!
 
smart foreash