0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

Gūžinių kopūstų salotos su „Korint“ razinomis ir sūriu „Saint Agur“

 
Ingredientai:
 
Saint Agur“ sūris,
Pusė raudono gūžinio kopūsto,
1 svogūnas,
60 g džiovintų serbentų,
2  v. š. vyno acto,
2  v. š. petražolių,
3 v. š. rapsų aliejaus,
1 v. š. riešutų aliejaus.
 
Gaminimas:
 
Išpjaukite kopūsto branduolį ir supjaustykite plonomis riekelėmis naudojant pjaustymo mandoliną. Plonomis riekelėmis supjaustykite svogūną. Duoną supjaustykite kubeliais ir apkepkite orkaitėje kol gausis skrebučiai. Pagardinkite kopūstą aliejumi, vyno actu, razinomis ir petražolėmis. Pasūdykite ir įdėkite pipirų pagal skonį. Galiausiai sudėkite gabaliukais supjaustytą „Saint Agur“ sūrį ir skrebučius.
 

 

 
smart foreash