RENGINYS |
← |
Įsigykite sąraše nurodytus produktus ir gaminkite kartu su Pauliumi Janušu, kulinarijos studijos „Jausmas“ įkūrėju. Šefas per valandą tiesioginėje (live) Facebook transliacijoje (@SavenciaLietuva) parodė, kaip paruošti net tris gardžius patiekalus su sūriu, pasidalino kulinarijos paslaptimis. Visi įsigiję produktus iš pateikto sąrašo, gali ruošti patiekalus kartu.
Pamokos įrašą rasite mūsų Facebook profilyje.
PIRMAJAM PATIEKALUI REIKĖS
1 „NaTurek“ Camembert sūrio kepimui su voveraitėmis;
150g mėgstamų grybų (voveraitės, pievagrybiai, kreivabudės ar pan.;
1 šalotinio svogūno (arba mėlynojo);
50 g graikinių arba pekano riešutų;
½ kepalo itališkos arba prancūziškos duonos;
50 g špinatų lapų;
Alyvuogių aliejaus;
Druskos, pipirų.
150g mėgstamų grybų (voveraitės, pievagrybiai, kreivabudės ar pan.;
1 šalotinio svogūno (arba mėlynojo);
50 g graikinių arba pekano riešutų;
½ kepalo itališkos arba prancūziškos duonos;
50 g špinatų lapų;
Alyvuogių aliejaus;
Druskos, pipirų.
ANTRAJAM PATIEKALUI
1 „NaTurek“ Camembert natūralaus skonio sūrio;
1/2 prinokusio mango;
40 g čiorizo dešrosl;
40 g gražgarsčių lapų;
50 g vyšninių pomidoriukų;
20 g džiūvėsėlių;
Alyvuogių aliejaus;
Druskos, pipirų.
1/2 prinokusio mango;
40 g čiorizo dešrosl;
40 g gražgarsčių lapų;
50 g vyšninių pomidoriukų;
20 g džiūvėsėlių;
Alyvuogių aliejaus;
Druskos, pipirų.
TREČIAJAM PATIEKALUI REIKĖS
1 „Chavroux“ ožkos pieno sūrio;
200 vyšninių pomidoriukų;
100 g konservuotų smulkintų pomidorų;
1 šalotinio svogūno (arba mėlynojo);
2 skiltelių česnako;
20 g šviežios kalendros;
3 kiaušinių;
½ kepalo itališkos arba prancūziškos duonos;
Alyvuogių aliejaus;
Druskos, pipirų.
200 vyšninių pomidoriukų;
100 g konservuotų smulkintų pomidorų;
1 šalotinio svogūno (arba mėlynojo);
2 skiltelių česnako;
20 g šviežios kalendros;
3 kiaušinių;
½ kepalo itališkos arba prancūziškos duonos;
Alyvuogių aliejaus;
Druskos, pipirų.
↑ | ← |