0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

RENGINYS

 

Įsigykite sąraše nurodytus produktus ir gaminkite kartu su Pauliumi Janušu, kulinarijos studijos „Jausmas“ įkūrėju. Šefas per valandą tiesioginėje (live) Facebook transliacijoje (@SavenciaLietuva) parodė, kaip paruošti net tris gardžius patiekalus su sūriu, pasidalino kulinarijos paslaptimis. Visi įsigiję produktus iš pateikto sąrašo, gali ruošti patiekalus kartu. 
Pamokos įrašą rasite mūsų Facebook profilyje. 
 
PIRMAJAM PATIEKALUI REIKĖS
 
1 „NaTurek“ Camembert sūrio kepimui su voveraitėmis;
150g mėgstamų grybų (voveraitės, pievagrybiai, kreivabudės ar pan.;
1 šalotinio svogūno (arba mėlynojo);
50 g graikinių arba pekano riešutų;
½ kepalo itališkos arba prancūziškos duonos;
50 g špinatų lapų;
Alyvuogių aliejaus;
Druskos, pipirų.
 
ANTRAJAM PATIEKALUI
 
1 „NaTurek“ Camembert natūralaus skonio sūrio;
1/2 prinokusio mango;
40 g čiorizo dešrosl;
40 g gražgarsčių lapų;
50 g vyšninių pomidoriukų;
20 g džiūvėsėlių;
Alyvuogių aliejaus;
Druskos, pipirų.
 
 TREČIAJAM PATIEKALUI REIKĖS
 
1 „Chavroux“ ožkos pieno sūrio;
200 vyšninių pomidoriukų;
100 g konservuotų smulkintų pomidorų;
1 šalotinio svogūno (arba mėlynojo);
2 skiltelių česnako;
20 g šviežios kalendros;
3 kiaušinių;
½ kepalo itališkos arba prancūziškos duonos;
Alyvuogių aliejaus;
Druskos, pipirų.
 
 
 

 

 
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti