0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

Sūriu ir kiaušiniais užkepti pievagrybiai

 

Ingredientai:

Pelėsinis sūris „NaTurek Kremowy Camembert“,
9 dideli pievagrybiai,
9 putpelių kiaušiniai,
Druska, pipirai (pagal skonį),
Prieskoninės žolelės,
Žalumynai,
Skrebučiai ar kita mėgstama duonelė.
 
Gaminimas:
 
Pievagrybius nuplauname, nulupame ir išpjauname kotelius. Pabarstome druska, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis, dedame į skardą. Į pievagrybių vidų dedame po gabalėlį pelėsinio sūrio ir įleidžiame putpelės kiaušinį. Kepame iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Patiekiame papuošę pievagrybius šviežiais žalumynais ir skrebučiu.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti