0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

Grybais ir „NaTurek Brie“ užkeptas omletas

 

Ingredientai:

NaTurek Brie“ pelėsinis sūris,
4 kiaušiniai,
3-4 pievagrybiai,
1 pomidoras (arba saldžioji paprika),
Saujelė bazilikų lapelių,
1 v. š. alyvuogių aliejaus,
1 v. š. sviesto,
Saldžiosios paprikos milteliai (pagal skonį),
Malti juodieji pipirai (pagal skonį),
Petražolės papuošimui,
Duonelė.
 
Gaminimas:
 
Pomidorą nuplaukite, supjaustykite griežinėliais, pašalinkite sėklas.
Kiaušinius įmuškite į dubenėlį, įberkite druskos, pipirų, saldžiosios paprikos miltelių ir šiek tiek viską paplakite.
Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais, suberkite į keptuvėje įkaitintą aliejų, pabarstykite druska ir pavartydami ant nedidelės ugnies kepkite apie 3-5 min., iki kol truputį ims rusvėti.
Prie pievagrybių suberkite pomidorų gabaliukus, pamaišydami kepkite apie 1-2 min. Įdėkite į keptuvę sviestą.
Užpilkite ant pomidorų ir pievagrybių plaktus kiaušinius, įdėkite kelis gabalėlius pelėsinio sūrio, suberkite bazilikus. Sumažinkite karštį ir kepkite, kol kiaušiniai bus iškepę (galima kepti orkaitėje).
Baigus kepti, omletą papuoškite petražolių lapeliais ir patiekite su duonele ar kitais priedais.
 
smart foreash