0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

Jūros lydeka su „BRESSE BLEU LE VERITABLE“ sūriu

 
Ingredientai:
 
4 vnt. jūros lydekos (arba menkės) filė (po 100 g kiekviena),
170 g „Bresse Bleu Le Veritable“ sūrio,
2 pomidorai,
800 g porų,
1 šaukštelis alyvuogių aliejaus,
Petražolės,
Druska ir pipirai.
 
Gaminimas:
 
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Perpjaukite porus išilgai per pusę ir gerai nuplaukite. Susmulkinkite ir sudėkite į keptuvę su alyvuogių aliejumi. Ant vidutinės ugnies kepkite apie 15 minučių, vis pamaišant mediniu šaukštu. Tuo tarpu iškirpkite 4 kvardatus kepimo popieriaus, kiekvienas maždaug 20x20 cm. Sudėkite jūros lydekos filė kiekvieno popieriaus centre ir lengvai pabarstykite pipirais. Supjaustykite pomidorus į keturias dalis, pabarstykite pipirais ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite juos ant jūros lydekos filė. Supjaustykite „Bresse Bleu Le Veritable“ sūrį riekelėmis ir išdėliokite ant pomidorų kubelių. Susmulkinkite petražoles ir pabarstykite ant viršaus. Suimkite ir susukite popierių virš jų ir sudėkite ant skardos. Įdėkite į orkaitę ir kepkite maždaug 15 minučių. Jūros lydeką pateikite karštą su porų fondiu. Rekomendacijos: porų fondiu gali būti gardinamas su įvairiais prieskoniais. Pavyzdžiui, pradedant kepti įdėkite dvi kadagių uogas. Taupant laiką, naudokite šaldytus smulkintus porus, skardinę smulkintų pomidorų ir šaldytas petražoles.

 

 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti