0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

Napoleonas pikantiškas

 

Ingredientai:

1 pakelis sluoksniuotos tešlos,
500 g lašišų filė be odos,
150 g špinatų,
150 g „Tartare Classic“ (su žalumynais),
1 skiltelė česnako,
Šiek tiek druskos ir pipirų.
 
Aptepimui ir papuošimui:
2 indeliai „Tartare Classic“ (su žalumynais, 1 man pasirodė mažai),
Keli vienetai pomidorų Cherry,
Keli ridikėliai (jei ne sezonas, galima išvirti kelis putpelių kiaušinius), sauja svogūnų laiškų ir žalumynų .
 
Gaminimas:

Suberiame špinatus į kiaurasamtį, nuplauname. Užviriname pilną virdulį vandens ir verdančiu vandeniu palengva nuplikome špinatus kiaurasamtyje. Nupilame šaltu vandeniu, kad atvėstų. Sudedame ant popierinio rankšluosčio ir gerai nusausiname.
Dubenėlyje šakute išpurename „Tartare su žalumynais sūrį, sumaišome su špinatais, pertrintu česnaku ir pagardiname druska bei pipirais.
Iškepame sluoksniuotą tešlą ir leidžiame jai atvėsti. Ant tešlos užtepame špinatų ir sūrio mišinį, ant jo dedame lašišą (jei gabaliukai stambūs, galima susmulkinti) . Taip sluoksniuojame visą pyragą. Pabaigoje aptepame iš visų pusių kremini sūriu su žalumynais.
Visus šonus „apklijuojame“ supjaustytais pagal pyrago aukštį svogūnų laiškais. Viršų puošiame žalumynų lapeliais, perpjautais pomidorais, ridikėliais.
Skanaus.
 
smart foreash