0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

NaTurek Camembert užkandis su karamelizuota šonine

 

Ingredientai:

Mėgstama maža duonelė,
NaTurek Camembert“ sūris (natūralaus skonio),
Druska, pipirai,
Šviežias čiobrelis,
Alyvuogių aliejus,
Trintos spanguolės su medumi,
Šoninės juostelės,
Rudasis cukrus.
 

Gaminimas:

Nupjauname duonos viršūnę ir išskobiame jos vidų. Likusius duonos kraštus įpjauname kas 1-1,5 cm, kad jai iškepus būtų lengviau laužti duoną ir dažyti sūrį. Duonos vidų patepame aliejumi, pagardiname trupučiu druskos ir pipirų.
Sūrį perpjauname pusiau (padaliname į du apskritimus). Vieną jų paguldome į duonos vidų, o kitą pusę naudojame antram užkandžiui gaminti (galima dėti ir visą sūrį, tuomet reikėtų nupjauti tik plutelę nuo viršaus). Viršų pabarstome čiobreliu ir gausiai uždedame trintų spanguolių.
Duonelę su sūriu vyniojame į foliją. Kepame 20 min., 175 laipsnių karštyje (kepiau grilyje, bet, manau, tai puikiai pavyktų ir orkaitėje).
Šoninės juosteles dedame ant grotelių. Pakepus kelias minutes, apverčiame, pabarstome cukrumi ir dar kelias minutes pakepame. Išimame ant popierinio rankšluosčio, kad nutekėtų nereikalingas riebaliukas. Šoninė gaunasi traški ir karamelinė.

 
smart foreash