0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

Įdarytos datulės su NaTurek BLUE

 
Ingredientai:
 
6 datulės,
100 g „NaTurek Blue“,
1 šaukštas „NaTurek Kozi“,
1 česnako skiltelė,
1 apelsinas,
50 ml romo,
Šaukštas nutarkuotų apelsino žievelių.
 
Gaminimas:
 
Apelsiną nuplauname, nutarkuojame jo žievelę, o iš vaisiaus išspaudžiame sultis. Apelsino sultis ir žieveles sumaišome su romu. Datules labai gerai nuplauname ir valandai pamerkiame į apelsinų sulčių ir romo mišinį. „NaTurek Kozi“ sumaišome su išspausto česnako skiltele. „NaTurek Blue“ supjaustome. Nusausiname datules ir dedame į vidų šiek tiek „NaTurek Kozi“ su česnaku ir ant viršaus „NaTurek Blue“. Prieš tiekiant į stalą atšaldome, puošiame rozmarino lapeliais.
 
smart foreash