0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

Įdarytos datulės su NaTurek BLUE

 
Ingredientai:
 
6 datulės,
100 g „NaTurek Blue“,
1 šaukštas „NaTurek Kozi“,
1 česnako skiltelė,
1 apelsinas,
50 ml romo,
Šaukštas nutarkuotų apelsino žievelių.
 
Gaminimas:
 
Apelsiną nuplauname, nutarkuojame jo žievelę, o iš vaisiaus išspaudžiame sultis. Apelsino sultis ir žieveles sumaišome su romu. Datules labai gerai nuplauname ir valandai pamerkiame į apelsinų sulčių ir romo mišinį. „NaTurek Kozi“ sumaišome su išspausto česnako skiltele. „NaTurek Blue“ supjaustome. Nusausiname datules ir dedame į vidų šiek tiek „NaTurek Kozi“ su česnaku ir ant viršaus „NaTurek Blue“. Prieš tiekiant į stalą atšaldome, puošiame rozmarino lapeliais.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti