0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

Apie SAVENCIA

 
„Savencia“ grupės istorija prasideda 1920 metais, kai Illoude, Prancūzijoje, buvo įkurta sūrio gamykla. Grupės įkūrėjas Jean'as Noel'is Bongrain'as čia įgijo pirmąją savo darbo patirtį.

1956 metais pasirodė „Caprice des Dieux“ – vienas pagrindinių grupės produktų. Tai buvo kai kas visiškai nauja: „Caprice des Dieux“ buvo pirmasis sūris, turintis savo atskirą prekių ženklą.

Per kelerius kitus metus buvo sukurta naujų gaminių, sulaukusių didelio populiarumo: „Tartare“, „Chaumes“, „Chavroux“ ir „Saint Agur“.

1969 metais grupės veikla peržengė Prancūzijos ribas ir įsiliejo į Belgijos, Austrijos, Šveicarijos ir Jungtinių Amerikos Valstijų rinką, vėliau – nuo 1990 metų – pradėjo savo veiklą ir Rytų Europos šalyse. Kitą dešimtmetį grupės veikla plėtėsi į naujus žemynus: Lotynų Ameriką ir Aziją.

1980 metais mūsų įmonės akcijos pirmą kartą buvo įtrauktos į vertybinių popierių biržų sąrašus. 1992 metais ji tapo Normandijos pieno sąjungos (L'Union laitière normande) partnere ir įstojo į Europos pieno asociaciją.
 
Groupe Savencia Saveurs & Spécialités (ex Bongrain) – tarptautinė žemės ūkio ir maisto pramonės įmonių grupė, viena iš pagrindinių sūrių gamintojų ir platintojų pasaulyje. Jau daugiau nei 50 metų užtikrina savo produktų kokybę ir klientų pasitenkinimą. Tvirtą padėtį rinkoje išsikovojo nuolatinėmis inovacijomis, pažangiomis technologijomis ir gebėjimu patenkinti įvairiausius vartotojų poreikius.

Grupės vertybės. Norėdami sužinoti daugiau, apsilankykite:
http://www.savencia-fromagedairy.com/en/culture-and-values/
 
 
smart foreash